Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 13 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Τα Νέα]: Καταδικασμένος για λαθρεμπόριο ο μεσάζων στην υπόθεση όπλων με τη Σ. Αραβία
[Τα Νέα]: Καταδικασμένος για λαθρεμπόριο ο μεσάζων στην υπόθεση όπλων με τη Σ. Αραβία

[Τα Νέα]: Καταδικασμένος για λαθρεμπόριο ο μεσάζων στην υπόθεση όπλων με τη Σ. Αραβία

Για λαθρεμπορία έχει καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα από το 2014 το πρόσωπο των ημερών, ο Βασίλης Παπαδόπουλος που φέρεται να εμφανίζεται ως μεσάζων στην πολύκροτη υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία και για τον οποίον ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται πως είναι εκπρόσωπος του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.
Τα ονόματα του Βασίλη Παπαδόπουλου και της Ολυμπιακής Βιομηχανίας ΑΕ, ξύπνησαν μνήμες «από τα παλιά» σε κάποια πολύπειρα στελέχη του ΣΔΟΕ και των τελωνειακών αρχών, που θυμήθηκαν μια απίστευτη υπόθεση λαθρεμπορίας που απασχόλησε για πάνω από μια δεκαετία τις διωκτικές αρχές και τις δικαστικές αίθουσες της χώρας μας.
Στα μέσα του 2003 ξεκινούσε από το ΣΔΟΕ μια διεθνής έρευνα σε Ελλάδα και Σερβία, που επεκτάθηκε στην Ελβετία αλλά έφτασε μέχρι και σε εταιρίες… στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους στην Καραϊβική. Η έρευνα έμελλε, όμως, να καταλήξει προσφάτως – αν και μετά από αρκετά χρόνια- στην Θεσσαλονίκη και στην τελεσίδικη καταδίκη του κυρίου Βασιλείου Παπαδόπουλου από το Διοικητικό Εφετείο το οποίο, αφού εξέτασε σε βάθος και “επί της ουσίας” την υπόθεση, επικύρωσε -και σε δεύτερο βαθμό εκδίκασης- ότι βαρύνεται για το αδίκημα της λαθρεμπορίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!