Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Τα Νέα]: Ηχηρό «κανόνι» στον τουρισμό: Τι συμβαίνει με την Airtickets
[Τα Νέα]: Ηχηρό «κανόνι» στον τουρισμό: Τι συμβαίνει με την Airtickets

[Τα Νέα]: Ηχηρό «κανόνι» στον τουρισμό: Τι συμβαίνει με την Airtickets

Στην κόψη του ξυραφιού βαδίζει η δραστηριότητα της εταιρίας Airtickets, που δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου υλοποιώντας ηλεκτρονικές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων.
Σε ανακοίνωση τους, η εταιρία Τripsτa και η Airtickets τονίζει, ότι προχωρούν σε ριζική αναδιάρθρωση των λειτουργιών τους αλλά και αναστολή της έκδοσης εισιτηρίων, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για το μέλλον τους στο χώρο του On Line Βοοκιng αλλά και της συνέχισης της δράσης τους στο τουριστικό επιχειρείν.
Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους, όπως γίνεται γνωστό από την ανακοίνωση, μέλημα των εταιρειών υπήρξε, όπως λένε, η πλήρης εξασφάλιση των δεδουλευμένων και όλων των νόμιμων αποζημιώσεων προς τους εργαζομένους τους και η εξόφληση όλων των υποχρεώσεών τους, προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς. Παράλληλα, τα εκδοθέντα εισιτήρια και οι κρατήσεις όλων των πελατών συνεχίζουν να είναι σε πλήρη ισχύ, πάντα σύμφωνα με την εταιρία.

Κλειστά γραφεία
Χθες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Φίλιππος Μπρίνκμανν, συγκέντρωσε το προσωπικό και τους ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να απολυθεί το σύνολο των εργαζομένων, που ανέρχεται περίπου σε 180 άτομα. Τους καταβλήθηκε το ποσό της αποζημίωσής του και ενημερώθηκαν ότι η κίνηση αυτή είναι επιβεβλημένη αφού δεν μπορεί να εξασφαλιστεί πρόσθετη πίστωση από τις συνεργαζόμενες εταιρείες.
Μετά σχεδόν δύο δεκαετίες, η επιχείρηση που επένδυσε πρώτη στο online travel στην Ελλάδα αναγκάζεται να προβεί σε απολύσεις και αλλαγές στο εσωτερικό της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!