Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Τα Νέα]: Φυλάκιση τριάντα χρόνων στην παιδοκτόνο της Σικελίας
[Τα Νέα]: Φυλάκιση τριάντα χρόνων στην παιδοκτόνο της Σικελίας

[Τα Νέα]: Φυλάκιση τριάντα χρόνων στην παιδοκτόνο της Σικελίας

Δικαστήριο της Σικελίας καταδίκασε σε τριάντα χρόνια φυλάκιση την Βερόνικα Παναρέλλο, είκοσι οκτώ ετών, με την κατηγορία της δολοφονίας του οκτάχρονου γιου της, Λόρις , στις 29 Νοεμβρίου του 2014. Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για την δολοφονία του γιου της με στραγγαλισμό, ενώ σύμφωνα με τους δικαστές, μετέφερε και εγκατέλειψε το πτώμα του σε αρδευτικό κανάλι.
Η Παναρέλλο είχε υποστηρίξει ότι για την δολοφονία του Λόρις ευθυνόταν ο πεθερός της, με τον οποίο δήλωσε ότι διατηρούσε δεσμό, αλλά η κατάθεσή της ως προς τον θάνατο του παιδιού της δεν κρίθηκε αξιόπιστη.
Ο εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας χαρακτήρισε την παιδοκτόνο «εγωίστρια, ικανή να ψεύδεται και να χειραγωγεί τους άλλους». O συνήγορος υπεράσπισής της δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «έκλαψε και συνεχίζει να κλαίει, διότι δηλώνει αθώα και δεν μπορεί να δεχθεί την καταδικαστική απόφαση».
H Bερόνικα Παναρέλλο αρχικά είχε δηλώσει στην κατάθεσή της ότι την ημέρα του θανάτου του Λόρις τον είχε συνοδεύσει, όπως πάντα, στο σχολείο του στην Σικελία.
Μετά από κάποιους μήνες, όμως, άλλαξε εκδοχή: πρώτα είπε ότι το παιδί στραγγαλίστηκε μόνο του, παίζοντας με ηλεκτρικά καλώδια, ενώ στην συνέχεια ότι το δολοφόνησε ο πεθερός της, διότι είχε ανακαλύψει τον δεσμό τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!