Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Τα Νέα]: Ενισχύει τις αεροπορικές συνδέσεις με την Καλαμάτα η Αegean Airlines
[Τα Νέα]: Ενισχύει τις αεροπορικές συνδέσεις με την Καλαμάτα η Αegean Airlines

[Τα Νέα]: Ενισχύει τις αεροπορικές συνδέσεις με την Καλαμάτα η Αegean Airlines

Στην ενίσχυση του τουρισμού της Μεσσηνίας με 12 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις ανάμεσα στην Αθήνα και την Καλαμάτα και στην περαιτέρω ενδυνάμωση της αεροπορικής προσβασιμότητας στην περιοχή για το καλοκαίρι του 2017, προχωρεί ο Όμιλος της Αegean Airlines.
Οι νέες εβδομαδιαίες πτήσεις – 7 καθημερινά πρωινά δρομολόγια και 5 απογευματινά – της Olympic Air, θυγατρικής της Aegean Airlines, θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2017 και θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι νέες πτήσεις θα συνδέουν απευθείας το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, παρέχοντας τη δυνατότητα μετεπιβίβασης στους επιβάτες από και προς προορισμούς της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, καθώς και προς υπερατλαντικούς προορισμούς.
Στο μεταξύ, μέσα στον Οκτώβριο ξεκίνησαν και οι πτήσεις της Olympic Air που συνδέουν την Καλαμάτα με τη Θεσσαλονίκη, τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο και έξι φορές την καλοκαιρινή περίοδο (Ιούνιος – Σεπτέμβριος).
Την άνοιξη του 2016 προστέθηκαν 7 νέοι ευρωπαϊκοί προορισμοί στις απευθείας συνδέσεις του αεροδρομίου της Καλαμάτας, αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των επισκεπτών της περιοχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!