Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Τα Νέα]: Τι έφταιξε και… δεν λειτούργησε η φανερή «χημεία»;
[Τα Νέα]: Τι έφταιξε και… δεν λειτούργησε η φανερή «χημεία»;

[Τα Νέα]: Τι έφταιξε και… δεν λειτούργησε η φανερή «χημεία»;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν να κολλάνε σε έρωτες που δεν εκπληρώθηκαν, δεν βρήκαν ανταπόκριση, μη μπορώντας να δεχθούν ότι η φανερή «χημεία» δεν λειτούργησε και δεν έζησαν το πάθος. Τι έφταιξε; Μήπως το ζώδιό μας καθιστά προβληματική τη συμπεριφορά μας ακόμη και σε εκείνον-η, που μας πήρε… το μυαλό με την πρώτη ματιά. Εντέλει ποια είναι τα λάθη που κάνουμε στην προσέγγιση του εκάστοτε αντικειμένου του πόθου μας;
Ο Κριός γοητεύεται τόσο πολύ από μια νέα γνωριμία που ξεχνάει την απόφαση που είχε πάρει πρόσφατα να εξετάσει αν το πρόσωπο που μπήκε στη ζωή του, του ταιριάζει.
Ο Ταύρος δυσκολεύεται να καταλήξει γύρω από το νέο άτομο που μπήκε στη ζωή του, με αποτέλεσμα να γίνεται κουραστικός και να τον-την διώχνει από κοντά του.
Οι Δίδυμοι καθώς βιάζονται να μην χάσουν το εκάστοτε κελεπούρι που γνώρισαν μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι μάλλον έπεσαν έξω για μια ακόμη φορά.
Ο Καρκίνος δένεται πολύ γρήγορα με μια νέα γνωριμία και εκφράζει τόσο έντονα τον ενθουσιασμό του που φοβίζει το άτομο που τον ενδιαφέρει.
Ο Λέων με τον εγωισμό και την έπαρση που διαθέτει θεωρεί ότι κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί, αλλά κάποιες φορές πέφτει στην εξαίρεση και τα βρίσκει σκούρα.
Οι Παρθένοι ακόμη κι αν γνωρίσουν το ιδανικό ταίρι φέρονται τόσο κτητικά, που κάνουν τον άλλο να τρομάξει και να απομακρυνθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!