Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Τα Νέα]: Δεν θέλουν διόδια στα όρια των νομών τους οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Εβρου και Ροδόπης
[Τα Νέα]: Δεν θέλουν διόδια στα όρια των νομών τους οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Εβρου και Ροδόπης

[Τα Νέα]: Δεν θέλουν διόδια στα όρια των νομών τους οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Εβρου και Ροδόπης

Την επανεξέταση της σχεδιαζόμενης κατασκευής διοδίων στη Μέστη, στα γεωγραφικά όρια των νομών Εβρου και Ροδόπης, ζητούν με επιστολή τους προς τους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη και Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ των δύο Νομών.
Στην επιστολή, οι βουλευτές, Αναστασία Γκαρά, Γεώργιος Καΐσας, Αϊχάν Καραγιουσούφ, Μουσταφά Μουσταφά και Δημήτρης Ρίζος, εκφράζουν την ανησυχία τους καθώς και της τοπικής κοινωνίας «για τις αρνητικές συνέπειες και τις επιβαρύνσεις που θα προκληθούν σε μία ιδιαίτερη και παραμεθόρια περιοχή όπως αυτή του Εβρου και της Ροδόπης».
Επισημαίνουν πως η δημιουργία του εν λόγω σταθμού διοδίων θα αυξήσει αφενός το κόστος μετακίνησης των κατοίκων της περιοχής προς το εσωτερικό της χώρας και αφετέρου τις τιμές των προϊόντων που φτάνουν στην ακριτική περιοχή, ενώ κάνουν λόγο για αντικίνητρο για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε Εβρο και Ροδόπη καθώς και για νέες επενδύσεις, δεδομένου ότι το μεταφορικό κόστος είναι ήδη πολύ υψηλό.
Να γίνουν στην πύλη εισόδου από την Τουρκία
Θέτουν το ζήτημα της επιβάρυνσης του κόστους υγείας για πολλούς πολίτες της Θράκης, οι οποίοι εξυπηρετούνται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Εβρου στην Αλεξανδρούπολη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!