Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Τα Νέα]: Η BMW, ο μεγαλοκινέζος κατασκευαστής και στη μέση τα ηλεκτρικά MΙΝΙ
[Τα Νέα]: Η BMW, ο μεγαλοκινέζος κατασκευαστής και στη μέση τα ηλεκτρικά MΙΝΙ

[Τα Νέα]: Η BMW, ο μεγαλοκινέζος κατασκευαστής και στη μέση τα ηλεκτρικά MΙΝΙ

Ένας κινέζος κατασκευαστής βάζει πλάτες, για να ενισχύσει η BMW την συνεχώς αυξανόμενη πορεία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της, αυτή τη φορά με τα μοντέλα της MINI. Ειδικότερα, ο Κινέζος κατασκευαστής Great Wall Motor και η BMW Group υπέγραψαν συμφωνία για την παραγωγική ηλεκτρικών οχημάτων MINI, μέσω νέας κοινοπραξίας με έδρα στην Κίνα.
Στην δέσμευση της ίδρυσης μιας μεγάλης γερμανοκινεζικής συμμαχίας παρευρέθηκαν ο Κινέζος Πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.
Η παραγωγή των μελλοντικών, ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρίας ΜΙΝΙ στην Κίνα, στην παγκοσμίως μεγαλύτερη αγορά για ηλεκτροκίνηση, αποτελεί βασικό στοιχείο της συνεχιζόμενης στρατηγικής ανάπτυξης, στο πλαίσιο της στρατηγικής NUMBER ONE > NEXT του BMW Group.
«Η σημερινή σύναψη συμφωνίας αντιπροσωπεύει ένα νέο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Γερμανίας», δήλωσε ο Χάραλντ Κρούγκερ, Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG, κατά τη διάρκεια της σχετικής τελετής.
Επίσης, η BMW Group θα επεκτείνει την πολύ επιτυχημένη κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive (BBA) στην Κίνα με την εταίρο του, Brilliance. Περίπου 560.000 οχήματα BMW παραδόθηκαν σε πελάτες στην Κίνα το 2017 – περισσότερα από όσο στις επόμενες μεγαλύτερες αγορές, ΗΠΑ και Γερμανία, μαζί ενώ το 2017, η Κίνα ήταν η τέταρτη μεγαλύτερη αγορά της MINI, με παραδόσεις περίπου 35.000 μονάδων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!