Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Τα Νέα]: Αυγενάκης: Ο κ. Τσίπρας «πιάστηκε αδιάβαστος, άσχετος και ψεύτης!»
[Τα Νέα]: Αυγενάκης: Ο κ. Τσίπρας «πιάστηκε αδιάβαστος, άσχετος και ψεύτης!»

[Τα Νέα]: Αυγενάκης: Ο κ. Τσίπρας «πιάστηκε αδιάβαστος, άσχετος και ψεύτης!»

«Νοητικές ακροβασίες» χαρακτήρισε την ομιλία Τσίπρα στην Κρήτη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.
«Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός χάθηκε μέσα σε νοητικές ακροβασίες. Φλυαρούσε χωρίς να λέει τίποτα. Εταξε σε όλους τα πάντα, χωρίς να δώσει τίποτα σε κανένα» ανέφερε ο κ. Αυγενάκης για την ομιλία του πρωθυπουργού στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης .
«Μια έκθεση ιδεών για τις δυνατότητες της Κρήτης, ότι «η Κρήτη είναι ένας τόπος αρκετά μεγάλος και αρκετά οριοθετημένος», ότι αντιμάχεται τον «πρωτόγονο νεοφιλελευθερισμό της ζούγκλας», ότι «η Κρήτη είναι καλό παράδειγμα και εργαλείο συσσώρευσης πλούτου», ότι «η ανάπτυξη δε θα έρθει ως φυσικό φαινόμενο, ως μάννα εξ ουρανού».
«Οταν σταμάτησε την έκθεση ιδεών, πιάστηκε αδιάβαστος, άσχετος και ψεύτης!
Μας μίλησε για ‘‘κρατική συνοχή’’, μας ανακοίνωσε δεκάδες forum διαλόγου και μας είπε ότι το κρίσιμο στην ανάπτυξη είναι η ορθή κατανόηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων.
Κλείνοντας μας είπε ότι ‘‘αυτό το συνέδριο αποτελεί υπόδειγμα για το αύριο της χώρας… ’’. Καλή επιστροφή κ. Τσίπρα!» ανέφερε ο κ Αυγενάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!