Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Τα Νέα]: Αρτέμης Σώρρας: Καθίστε να γίνω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει – Θα πάρω 42%
[Τα Νέα]: Αρτέμης Σώρρας: Καθίστε να γίνω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει – Θα πάρω 42%

[Τα Νέα]: Αρτέμης Σώρρας: Καθίστε να γίνω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει – Θα πάρω 42%

Εκτός ελέγχου είναι ο φυλακισμένος επικεφαλής του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» ο οποίος μέσα από τον Κορυδαλλό έδωσε συνέντευξη και υποστηρίζει ότι θα πάρει 42% και θα έχει 200 βουλευτές.
Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο Αρτέμης Σώρρας αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Εγώ δεν θα βάλω καμία υποψηφιότητα για να βγω βουλευτής. Η φυλακή θα μου δώσει μεγάλη ώθηση. Θα συμμετέχουν στις εκλογές 600 δικοί μου βουλευτές. Πόσοι θα βγουν; 300, 200. Οι άλλοι όπου πάνε να μιλήσουν τρώνε ξύλο. Θα πάρουν οι Ελληνες την Ελλάδα στα χέρια τους και τότε θα κουβεντιάσω με όλα τα ζωντανά».
Οπως λέει ο Σώρρας «έχω έναν τεράστιο πολιτικό αντίκτυπο, που δεν θα ξαναπάρουν ούτε τη δικιά τους ψήφο. Η δύναμη μου είναι κρυμμένη, έχω 33% ήδη από το 2014 και σήμερα είμαι στο 42%. Όλοι θέλουν να τελειώσουν με αυτό το καθεστώς, ακόμα και οι καθεστωτικοί που είναι πια σκελετωμένοι. Η ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία. Η Ελληνική Πολιτεία είναι προ των πυλών και θα λειτουργεί με Εθνοσυνέλευση».
Για την σύλληψή του υποστηρίζει: «Μα με έπιασαν και ποτέ νομίζετε; Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν… Κάθισα να συλληφθώ για να δοθεί ένα τέλος, να δούμε τι θέλουν» και πρόσθεσε: «Με συνέλαβαν για να βγει ωραία στα κανάλια. Σας αρέσει; Και εμένα μου αρέσει, διαφήμιση μου κάνετε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!