Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Τα Νέα]: Αποκάλυψη: Μυστικός δείπνος πριν από τα Χριστούγεννα
[Τα Νέα]: Αποκάλυψη: Μυστικός δείπνος πριν από τα Χριστούγεννα

[Τα Νέα]: Αποκάλυψη: Μυστικός δείπνος πριν από τα Χριστούγεννα

Μια ασυνήθιστη σύναξη διανθισμένη με οικογενειακές ιστορίες δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο φέρνουν στο φως σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ» αποδεικνύοντας πως αρκετές φορές και η πολιτική περνάει πρώτα από την κουζίνα
Το δείπνο έκλεισε με όρκους σιωπής, προφανώς επειδή άπαντες οι συνδαιτυμόνες αντιλαμβάνονταν τις παρενέργειες και τις αναταράξεις που θα μπορούσε να προκαλέσει η ασυνήθιστη σύναξη – ακόμη κι αν περιορίστηκε σε μια χαλαρή, φιλική συζήτηση, διανθισμένη με οικογενειακές ιστορίες δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σε μια εποχή κανονικότητας ο απόηχος ίσως ήταν διαφορετικός, αλλά αρκετά δείπνα στις τραπεζαρίες της εξουσίας έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και σε περιόδους μικρότερης έντασης και αβεβαιότητας. Ηταν μια παράμετρος που είχαν όλοι κατά νου την ώρα που αποχαιρετούσαν τον οικοδεσπότη και απομακρύνονταν, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, μέσα στην υγρασία της Κηφισιάς.
Το σουαρέ στο σπίτι της Κηφισιάς
Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από τη στιγμή που η πρόσκληση έφερε στο ίδιο τραπέζι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας και έναν πρώην πρωθυπουργό – σε μια κλειστή ομάδα, την οποία πλαισίωναν μόνο οι σύζυγοι. Οσα διημείφθησαν εκείνο το βράδυ ανάμεσα στα τέσσερα ζευγάρια ενδεχομένως να τροφοδοτούσαν συζητήσεις για καιρό, κυρίως λόγω της κατανοητής δυσκολίας να απογυμνωθούν τα πρόσωπα από τους υψηλούς, θεσμικούς και πολιτικούς, ρόλους τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!