Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 6 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Τα Νέα]: Αντιπολίτευση: Εξαπάτηση τα περί νέας χαλάρωσης των capital controls
[Τα Νέα]: Αντιπολίτευση: Εξαπάτηση τα περί νέας χαλάρωσης των capital controls

[Τα Νέα]: Αντιπολίτευση: Εξαπάτηση τα περί νέας χαλάρωσης των capital controls

Επίθεση εξαπολύει η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση μετά τις ανακοινώσεις για νέα χαλάρωση των capital controls, με τη ΝΔ να μιλά «για κενές περιεχομένου διαβεβαιώσεις ότι οι περιορισμοί άμεσα θα εξαλείφονταν» και το ΠΑΣΟΚ ειδικά σε ό,τι αφορά την αύξηση του μηνιαίου ποσού ανάληψης μετρητών να βλέπει «μία ακόμη εξαπάτηση από την κυβέρνηση Τσίπρα».
«Δύο χρόνια από την επιβολή τους, οι κεφαλαιακοί περιορισμοί εξακολουθούν – και θα εξακολουθούν– να υφίστανται» σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας.
«Οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι οι περιορισμοί άμεσα θα εξαλείφονταν, αποδείχθηκαν, και σε αυτήν την περίπτωση, κενές περιεχομένου. Με αποτέλεσμα οι κεφαλαιακοί περιορισμοί, που επί της ουσίας δεν μεταβάλλονται, σε συνδυασμό με τη διευρυμένη και μεγαλύτερη εσωτερική στάση πληρωμών, να δυσκολεύουν τις συναλλαγές και να στερούν πολύτιμη ρευστότητα από την πραγματική οικονομία» προσθέτει και συνεχίζει:
«Οικονομία, που στενάζει από την υπερφορολόγηση των πολιτών, των οποίων η φοροδοτική ικανότητα, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, έχει εξαντληθεί».
«Η σκληρή πραγματικότητα εκδικείται τα ψέματα, τις αυταπάτες, την ανικανότητα και την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» καταλήγει ο κ. Σταϊκούρας.
ΠΑΣΟΚ: Μια ακόμα εξαπάτηση από την κυβέρνηση Τσίπρα
Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την «χαλάρωση» των capital controls που ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«O υπουργός Οικονομικών του κ. Τσίπρα ανακοίνωσε σήμερα την ‘χαλάρωση’ των capital controls.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!