Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Τα Νέα]: Αγρια αντιπαράθεση Τεμπονέρα – Καράογλου
[Τα Νέα]: Αγρια αντιπαράθεση Τεμπονέρα – Καράογλου

[Τα Νέα]: Αγρια αντιπαράθεση Τεμπονέρα – Καράογλου

Αγρια αντιπαράθεση μέσω των social media είναι σε εξέλιξη μεταξύ του νέου γενικού γραμματέα του υπουργείου Ναυτιλίας, Διονύση Τεμπονέρα και του βουλευτή της ΝΔ, Θ. Καράογλου ο οποίος τον κατηγόρησε ότι πήρε αμοιβή 3.720 ευρώ για εργασία δύο ημερών.
«Τα καθήκοντά μου στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο ερωτών βουλευτής να είναι σίγουρος ότι τα άσκησα με την μέγιστη δυνατή επιμέλεια και αποτελεσματικότητα, επιμέλεια που ενδεχομένως να μην επιδεικνύει ο ίδιος κατά την άσκηση των καθηκόντων του όπως προκύπτει από τα ελλιπή στοιχεία της ερώτησης που διατυπώνει» αναφέρει ο Δ. Τεμπονέρας.
Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:
«Για να δούμε τα γεγονότα:
Στις 30.1.2018 με επισκέφθηκε στο δικηγορικό μου γραφείο, κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό παραστατικό, που αποτελεί Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Την ίδια μέρα μου ζητήθηκε να επεξεργαστώ γνωμοδότηση για ένα άκρως απαιτητικό νομικό ζήτημα, που αφορούσε την υποχρεωτική απόλυση στελεχών του Οργανισμού, λόγω συμπληρώσεως ορίου ηλικίας. Τα στελέχη του Οργανισμού εξουσιοδοτούμενα προφανώς από την Διοίκηση, μου επεσήμαναν ότι ήδη απευθύνθηκαν στον αρμόδιο ασφαλιστικό φορέα (Ε.Φ.Κ.Α.) καθώς και στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών προκειμένου να λάβουν απαντήσεις σε 10 (!) κρίσιμα ερωτήματα που αφορούσαν την λήξη των εργασιακών σχέσεων υψηλόβαθμων στελεχών-ερευνητών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (μεταξύ αυτών και του ίδιου του Προϊσταμένου της Νομικής Υπηρεσίας) και έλαβαν διφορούμενες απαντήσεις δίχως να μπορούν να καταλήξουν σε ασφαλή κρίση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!