Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Τα Νέα]: Οι «αυτοκτονικές σκέψεις» και η κατάθλιψη του Τζέιμς Μπλέικ
[Τα Νέα]: Οι «αυτοκτονικές σκέψεις» και η κατάθλιψη του Τζέιμς Μπλέικ

[Τα Νέα]: Οι «αυτοκτονικές σκέψεις» και η κατάθλιψη του Τζέιμς Μπλέικ

Ο Αγγλος τραγουδιστής-τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός, Τζέιμς Μπλέικ ήταν προσκεκλημένος ομιλητής του οργανισμού PAMA (Performing Arts Medicine Association) που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ με στόχο τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των μουσικών, των χορευτών και των ηθοποιών, στο ετήσιο συμπόσιό του, στην κομητεία Οραντζ της Καλιφόρνια.
Στη διάρκεια συζήτησης με θέμα τη διαχείριση της κρίσης αυτοκτονίας στον τομέα των τεχνών, ο Μπλέικ μίλησε ανοιχτά για τις δικές του εμπειρίες με την κατάθλιψη και το άγχος και είπε ότι είχε «αυτοκτονικές σκέψεις» στις πρώτες περιοδείες του ως αποτέλεσμα της ζωής του στο δρόμο.
Ο Τζέιμς Μπλέικ γνώρισε την επιτυχία το 2010 με το CMYK EP, ενώ ήταν 20 ετών.
«Απομακρύνθηκα από την κανονική ζωή, ουσιαστικά σε μια εποχή που δεν είχα ακόμη διαμορφωθεί. (Στον δρόμο) οι σχέσεις με άλλα άτομα είναι σε επιφανειακό επίπεδο. Ετσι, εάν βρίσκεστε στην πόλη για μια μέρα και κάποιος σας ρωτά “πώς είστε”, μιλάτε για ευχάριστα θέματα… όχι για το πόσο ανήσυχοι αισθάνεστε (ή) πόσο καταθλιπτικοί αισθάνεστε», είπε.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε, σύμφωνα με το Billboard, στη σημασία της υγιεινής διατροφής.
«Θα έλεγα ότι η χημική ανισορροπία οφειλόμενη στη διατροφή και η επιδείνωση της υγείας μου ήταν ένας τεράστιος, τεράστιος παράγοντας για την κατάθλιψη και τις ενδεχόμενες αυτοκτονικές σκέψεις μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!