Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Τα Νέα]: 240 ελληνικές επιχειρήσεις στην έκθεση τροφίμων «SIAL 16» στο Παρίσι
[Τα Νέα]: 240 ελληνικές επιχειρήσεις στην έκθεση τροφίμων «SIAL 16» στο Παρίσι

[Τα Νέα]: 240 ελληνικές επιχειρήσεις στην έκθεση τροφίμων «SIAL 16» στο Παρίσι

Με 240 επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα και μια δυναμική παρουσία, συμμετέχει φέτος η Ελλάδα, στη διεθνή έκθεση τροφίμων στο Παρίσι «SIAL 16», που θεωρείται η «παγκόσμια βιτρίνα της διατροφικής αλυσίδας».
Η SIAL Paris (16- 20 Οκτωβρίου) συγκεντρώνει όλους τους βασικούς παράγοντες της παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που θα διαμορφώσουν τη βιομηχανία τροφίμων του, αύριο.
Πραγματοποιείται στο εκθεσιακό πάρκο Villepinte, στα 113 εκτάρια του οποίου έχουν κτισθεί 8 εκθεσιακές αίθουσες διαστάσεων από 8.000 έως 48.000 m2, όπου εκθέτουν φέτος τα προϊόντα τους 7.000 επιχειρήσεις από 104 χώρες.
Από τους 240 Έλληνες επιχειρηματίες, οι 100 συμμετέχουν στην έκθεση, στο πλαίσιο του ελληνικού περιπτέρου που στήθηκε με την πρωτοβουλία και τη συνδρομή της ελληνικής εταιρείας Επενδύσεων και εξωτερικού εμπορίου «Enterprise Greece».
Οι υπόλοιποι, οι περισσότεροι των οποίων έχουν πείρα και επαφές από τη SIAL των προηγούμενων χρόνων, εκθέτουν σε άλλες θεματικές αίθουσες (Hall).
Το ελληνικό περίπτερο έχει φέτος προνομιούχο θέση και παρουσία, στην αίθουσα 2 (Ηall 2), με το ελληνικό γαλάζιο να κυριαρχεί στους δύο κεντρικούς διαδρόμους, όπου εκτίθενται τα προϊόντα της ελληνικής γης: ελιές όλων των μεγεθών και χρωμάτων ιδιαίτερα ελκυστικές για τους επισκέπτες, ελαιόλαδο, καινοτόμους προσπάθειες στον τομέα των χυμών, ποικιλίες μελιού, κομπόστες, τυροκομικά τυποποιημένες ελληνικές σαλάτες κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!