Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Ξεκίνησε…. τελικά η τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[Star]: Ξεκίνησε…. τελικά η τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[Star]: Ξεκίνησε…. τελικά η τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Οι δικαστές θα αποφασίσουν για το παραδεκτό των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών

​Ξεκίνησε, το απόγευμα της Τρίτης, λίγο μετά τις 17:30 η τρίτη διάσκεψη για το μείζον θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, oι δικαστές πιθανότατα θα κληθούν να αποφασίσουν για το βασικό νομικό θέμα, που αφορά στο παραδεκτό των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών, το οποίο αποτελεί την βασική προϋπόθεση για να μπει το Ανώτατο Δικαστήριο στην ουσία της υπόθεσης.

Η διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής πέραν του ότι διακόπηκε το πρωί μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, διακόπηκε και το μεσημέρι της ίδιας μέρας, λίγο πριν κλείσει ο πρώτος και βασικός κύκλος των νομικών ζητημάτων και προχωρήσουν οι 31 δικαστές σε ψηφοφορία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως χωρίς αναπληρωματικό μέλος, που θα μπορεί να καλύψει τυχόν απουσία για λόγους ασθενείας ή άλλους, κάποιο μέλος του ανωτάτου δικαστηρίου που μετέχει στη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες, βρίσκεται πλέον η ολομέλεια του ΣτΕ.

Η ροή των γεγονότων όμως δημιουργεί προβληματισμό τόσο για την εξέλιξη της σημερινής διάσκεψης  όσο και για τη συνέχιση της δίκης, καθώς διατυπώνονται υπόνοιες πως μπορεί να τεθεί ακόμα και θέμα επανεκδίκασης της υπόθεσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!