Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Βρυξέλλες: Μπορεί να υπάρξει συνολική συμφωνία για τη 2η αξιολόγηση μέχρι το τέλος του έτους
[Star]: Βρυξέλλες: Μπορεί να υπάρξει συνολική συμφωνία για τη 2η αξιολόγηση μέχρι το τέλος του έτους

[Star]: Βρυξέλλες: Μπορεί να υπάρξει συνολική συμφωνία για τη 2η αξιολόγηση μέχρι το τέλος του έτους

Τι δήλωσε κοινοτικός αξιωματούχος, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του STAR, Θάνο Αθανασίου

​Την πεποίθηση ότι είναι ρεαλιστικό να υπάρξει συνολική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας, ΕΕ και ΔΝΤ για την 2η αξιολόγηση, στο θέμα του χρέους, αλλά και στην συμμετοχή του ΔΝΤ πριν το τέλος του έτους, εξέφρασε πριν από λίγο κοινοτικό αξιωματούχος που ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες.
 
Ο κοινοτικός αξιωματούχος, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα, όπως το δημοσιονομικό και οι εργασιακές αλλαγές, τόνισε ότι “αν υπάρχει καλή θέληση, τότε είμαι βέβαιος ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί και όπως ξέρετε οι συνεδριάσεις μας δεν δεσμεύονται από γραφειοκρατικά ημερολόγια, είμαστε ευέλικτοι”.
 
Ο αξιωματούχος φάνηκε αισιόδοξος για τη Δευτέρα, αλλά δεν απέκλεισε νέα συνεδρίαση αν αυτή χρειαστεί. Επιπλέον εξήγησε ότι το ζήτημα των εργασιακών, εκτιμά δεν θα κλείσει σε επίπεδο τεχνοκρατών αλλά σε “ανώτερο επίπεδο”, δηλαδή σε αυτό των υπουργών.
 
Ο αξιωματούχος επεσήμανε ότι ρεαλιστικά εκτιμά πως την Δευτέρα θα ακουστεί μια πολύ καλή αξιολόγηση από την πλευρά των θεσμών, με ελάχιστα ανοιχτά σημεία και από εκεί και πέρα θα πρέπει να ληφθεί πολιτική απόφαση για το πότε θα γίνει η ενεργοποίηση των όποιων αποφάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!