Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Τσίπρας -Μοσκοβισί: Βλέπουν πολύ κοντά τη συμφωνία για ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης!
[Star]: Τσίπρας -Μοσκοβισί: Βλέπουν πολύ κοντά τη συμφωνία για ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης!

[Star]: Τσίπρας -Μοσκοβισί: Βλέπουν πολύ κοντά τη συμφωνία για ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης!

«Ώρα για γενναίες αποφάσεις από όλες τις πλευρές» τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός στη συνάντησή τους

Την αμοιβαία πεποίθησή τους  ότι η κυβέρνηση και εταίροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Ευρωπαίος Επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, κατά την έναρξη της συνάντησης τους στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
 
 Ο πρωθυπουργός τόνισε  χαρακτηριστικά,  σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι τώρα είναι ώρα για γενναίες αποφάσεις για όλες τις πλευρές.
 
Από την πλευρά του, ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι είναι ώρα και για εμάς να αναλάβουμε την ευθύνη μας και σημείωσε ότι πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος και ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη συζήτηση. Προσέθεσε ότι στο κρίσιμο Europgroup της 5ης Δεκεμβρίου πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για να ανοίξει ο δρόμος για μια συνολική λύση, κάτι που θα είναι, όπως τόνισε, ένα πάρα πολύ θετικό σήμερα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρωζώνη.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας είπε ότισκοπός μας είναι να γίνουμε από μέρος του προβλήματος, μέρος της λύσης και ότι ήδη έχουμε επιτύχει εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα και η Ελλάδα βρίσκεται στον δρόμο της ανάκαμψης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!