Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Star]: Τούρκος αντιπρόεδρος: Έλληνες εγκαταλείψτε τις προκλητικές ενέργειες για να μην υπάρξουν επεισόδια
[Star]: Τούρκος αντιπρόεδρος: Έλληνες εγκαταλείψτε τις προκλητικές ενέργειες για να μην υπάρξουν επεισόδια

[Star]: Τούρκος αντιπρόεδρος: Έλληνες εγκαταλείψτε τις προκλητικές ενέργειες για να μην υπάρξουν επεισόδια

Σε απίστευτα προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπερκίρ Μποζντάγ μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, κάνοντας μια ευρεία αναφορά στα ελληνοτουρκικά θέματα. Αφού κατηγόρησε την Ελλάδα για προκλητικές ενέργειες, «προειδοποίησε» ότι αν δεν τις σταματήσουμε θα υπάρξουν δυσάρεστα επεισόδια. Παράλληλα, έθεσε το ζήτημα των 8 Τούρκων αξιωματικών λέγοντας: «Όπως μας συμπεριφέρεται η Ελλάδα θα τους συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο».

«Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει τις προκλητικές ενέργειες. Εάν δεν τις εγκαταλείψει μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστα επεισόδια, τα οποία δεν τα θέλουμε καθόλου» δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπερκίρ Μποζντάγ. Όπως είπε «ας μην περιμένει κανείς ότι η Τουρκία θα κλείσει τα μάτια σε τετελεσμένα στο Αιγαίο».

«Αν η Ελλάδα κάνει τέτοιους υπολογισμούς, αυτοί οι υπολογισμοί θα βρεθούν στον πάτο του Αιγαίου» ανέφερε.

Στο τέλος της ομιλίας του δε, έθεσε το ζήτημα των 8 Τούρκων αξιωματικών λέγοντας: «Όπως μας συμπεριφέρεται η Ελλάδα θα τους συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο».

«Όπως μας συμπεριφέρεται η Ελλάδα, με τον ίδιο τρόπο θα συμπεριφερθούμε κι εμείς σε εκείνους. Αυτό ειδικά θέλω να το ξέρουν» δήλωσε ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ αναφερόμενος στους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που κρατούνται στην Ελλάδα. Κατηγόρησε την Ελλάδα ότι κάνει δηλώσεις ρίχνοντας τον μπαλάκι στη δικαιοσύνη, ενώ όπως υποστήριξε «τώρα βλέπουμε ότι ένα μέλος της εκτελεστικής εξουσίας κάνει δηλώσεις για το πως θα κινηθεί η δικαστική εξουσία» είπε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!