Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Star]: Θύμα στοχοποίησης η Μιμή Ντενίση για τη δράση της στο Πεδίον του Άρεως!
[Star]: Θύμα στοχοποίησης η Μιμή Ντενίση για τη δράση της στο Πεδίον του Άρεως!

[Star]: Θύμα στοχοποίησης η Μιμή Ντενίση για τη δράση της στο Πεδίον του Άρεως!

Θύμα στοχοποίησης έπεσε η ηθοποιός Μιμή Ντενίση . Αναρχική ομάδα κόλλησε αφίσες με τη φωτογραφία της στο κέντρο της Αθήνας κατηγορώντας την για τη δράση της ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών που μαστίζει το Πεδίον Άρεως.

Η συγκεκριμένη ομάδα τύπωσε και κόλλησε αφίσα στην οποία υπάρχει και φωτογραφία της Μιμής Ντενίση, λόγω του ότι είχε συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της κίνησης «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως», για να βάψει την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτήριου «Green Park».

Μάλιστα, πάνω γράφει πώς η «πληγή» του πάρκου τελικά δεν είναι τα ναρκωτικά. «Το “πρόβλημα” με το Πεδίον του Άρεως δεν είναι κάτι άλλο πέρα από το συγκαλυμμένο ρατσισμό των ντόπιων μικροαστών και μεσοαστών απέναντι στους πραγματικούς χρήστες του πάρκου και όχι μόνο τους χρήστες ουσιών», γράφει μεταξύ άλλων η αφίσα.

Το Star επικοινώνησε με την ηθοποιό, η οποία δήλωσε: ” Να λεει.. μικροαστοί και λοιπά και λοιπά. Το να ζητάμε να είναι το πάρκο για όλο τον κόσμο είναι αντιλαϊκό; Το να ζητάμε να βγαίνουμε από το σπίτι μας ελεύθερα χωρίς να κινδυνεύει το παιδί μου να τρυπηθεί από κάποια ένεση κατά λάθος είναι αντιλαϊκό;”

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Στο στόχαστρο μπήκε και ο Γιώργος Πατούλης αλλά και οι οκάδες κατοίκων που κινητοποιούνται κατά της υποβάθμισης του πάρκου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!