Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Star]: ΘΕΜΑ star.gr:ΕΤΣΙ θα αδυνατίσεις με μια εξέταση DΝΑ-ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες που πρέπει να μάθεις!
[Star]: ΘΕΜΑ star.gr:ΕΤΣΙ θα αδυνατίσεις με μια εξέταση DΝΑ-ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες που πρέπει να μάθεις!

[Star]: ΘΕΜΑ star.gr:ΕΤΣΙ θα αδυνατίσεις με μια εξέταση DΝΑ-ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες που πρέπει να μάθεις!

Τι μας λέει η διαιτολόγος Μαρία Χριστακοπούλου

​Εξέταση μεταβολισμού με βάση τα γονίδια του DNA μας βοηθά να χάσουμε τα περιττά κιλά εύκολα και πάνω από όλα σωστά!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διαιτολόγοι, καθηγητές βιολογίας αλλά και της Ιατρικής σχολής συνεργάζονται και φτιάχνουν την ιδανική και εξατομικευμένη δίαιτα – διατροφή. Η διατροφογενετική πλέον βοηθάει και κατευθύνει τα άτομα με βάση το γενετικό προφίλ τους…


Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαρία Χριστακοπούλου, η οποία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την συγκεκριμένη εξέταση στο Νομό Ηλείας μιλά στο star.gr.

«Το τεστ αυτό πρέπει να γίνεται όταν και αν το άτομο, το οποίο ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής, δεν έχει την απώλεια βάρους που θέλουμε. Η συγκεκριμένη εξέταση μας βοηθά να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα διατροφής εξατομικευμένο για τον κάθε άνθρωπο που θέλει να χάσει βάρος και με αυτό τον τρόπο θα πετύχουμε πιο εύκολα τον στόχο μας.»

Γιατί κάποιος χάνει πιο εύκολα βάρος από κάποιον άλλον ενώ τρώει περισσότερο; Υπάρχει περίπτωση το παιδί μου σε κάποια χρόνια να είναι παχύσαρκο; Ή ποιο είναι το κατάλληλο άθλημα ή προπόνηση για μένα; Ποιες τροφές είναι ιδανικές για μένα όσον αφορά την απώλεια βάρους μέσω του γενετικού σου προφίλ; Υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί Διαβήτης τύπου 2 μακροπρόθεσμα;

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος, Μαρία Χριστακοπούλου μας απαντά:

«Όλες αυτές αλλά και άλλες πολλές είναι πλέον απαντήσεις που μπορούν να δοθούν μέσω του δικού σας και μοναδικού γενετικού προφίλ! Το μόνο που χρειάζομαι από εσάς σαν διαδικασία είναι ένα δείγμα σάλιου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!