Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Star]: Στον Βασίλειο Κωστέτσο παραχωρήθηκε για πρώτη φορά το Ηρώδειο για επίδειξη μόδας!
[Star]: Στον Βασίλειο Κωστέτσο παραχωρήθηκε για πρώτη φορά το Ηρώδειο για επίδειξη μόδας!

[Star]: Στον Βασίλειο Κωστέτσο παραχωρήθηκε για πρώτη φορά το Ηρώδειο για επίδειξη μόδας!

Για πρώτη φορά θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Ηρωδείου επίδειξη μόδας , αφού το Κεντρικό Αρχαιολογικό συμβούλιο έδωσε την σχετική άδεια.

Η λιτή και ταυτόχρονα εκθαμβωτική εμφάνιση του μοντέλου έκανε τους αρχαιολόγους να πουν για πρώτη φορά το μεγάλο «Ναι» στον Βασίλειο Κωστέτσο και σε επίδειξη υψηλής ραπτικής…

Συνολικά, 40 μοντέλα φορώντας τις δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου θα περπατήσουν για 20 λεπτά στην πλατεία μπροστά απ’ το Ηρώδειο και καθ’όλη τη διάρκεια της επίδειξης θα ακούγεται από τα ηχεία Μαρία Κάλλας».

«Τα μοντέλα θα περπατήσουν από εκεί που έρχονται τώρα οι τουρίστες δείχνει κλπ., δεν θα βάλω τίποτα καμία εξέδρα θέλω το τοπίο όπως ακριβώς είναι , δεν θέλω να πειράξω τίποτα από το χώρο», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής.

Η πλατεία του Ηρωδείου είχε προσφερθεί και στον Γκούτσι αντί του Παρθενώνα, αλλά αρνήθηκε, ενώ πριν 1 μήνα είχε παραχωρηθεί και στον Οικο “zeus and dione” της Μαρέβας Μητσοτάκη, αλλά επίσης τελικά αρνήθηκε.

«Ο προαύλιος χώρος του Ηρωδείου μπορεί να δίνεται κατά περίπτωση και όχι πολύ συχνά. Θα δούμε εξάλλου πώς θα είναι το αποτέλεσμα της δράσης», είπε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Πρόεδρος του ΚΑΣ, Μαρία Βλαζάκη.

Το 1991 ο Κωστέτσος που τον αποκαλούσαν Versace της Ελλάδας φωτογράφησε στο προαύλιο του Ηρωδείου τα σούπερ model Naomi Campbell, Christy Turlington και Linda Evangelista.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!