Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: «Στον αέρα» η σημερινή διάσκεψη του ΣτΕ-Συμπτώσεις ή μεθοδεύσεις για την ματαίωση της;
[Star]: «Στον αέρα» η σημερινή διάσκεψη του ΣτΕ-Συμπτώσεις ή μεθοδεύσεις για την ματαίωση της;

[Star]: «Στον αέρα» η σημερινή διάσκεψη του ΣτΕ-Συμπτώσεις ή μεθοδεύσεις για την ματαίωση της;

Δικαστής υπέστη έμφραγμα ενώ παράλληλα διεξάγεται πειθαρχική έρευνα για ανώτατο δικαστικό λειτουργό

​«Στον αέρα» είναι η προγραμματισμένη για σήμερα τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών .

Να σημειώσουμε, ότι ο πρώτος κύκλος των διασκέψεων δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς την προηγούμενη Παρασκευή τέθηκαν παράπλευρα νομικά ζητήματα και δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών, ενώ δεν αποκλείεται και η σημερινή διάσκεψη να πάει προς αναβολή.

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ;

Ωστόσο όπως έχει ήδη γράψει το star.gr προβληματισμό σε ανώτατους δικαστικούς κύκλους προκαλεί το γεγονός ότι η ανθρωπογεωγραφία της συνθέσεως του συμβουλίου επικρατείας για την υπόθεσή των τηλεοπτικών αδειών, υπόκειται ρωγμές εξαιτίας αστάθμητων και άλλων παραγόντων.

Ο αστάθμητος παράγοντας έχει να κάνει με την σοβαρή ασθένεια του συμβούλου επικρατείας Αριστόβουλου Βώρου( νοσηλεύεται με έμφραγμα στην εντατική), που θέτει εκ των πραγμάτων θέμα αναπλήρωσης του.

Παράλληλα ο υπουργός δικαιοσύνης άσκησε πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού που μετέχει στη διάσκεψη για τον νόμο περί τηλεοπτικών αδειών μετά από δημοσίευμα που αφορά προσωπικές του σχέσεις και φερόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση σπουδάστριας του 2014 της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!