Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Star]: Στο τιμόνι του ανανεωμένου Audi A3
[Star]: Στο τιμόνι του ανανεωμένου Audi A3

[Star]: Στο τιμόνι του ανανεωμένου Audi A3

​H επιτυχία συνεχίζεται

Το Audi A3 είναι ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο  που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας , Η απόφαση των ιθυνόντων της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να το ανανεώσουν  έγινε στον σωστό δρόμο καθώς οι αισθητικές τουλάχιστον αλλαγές δεν ξενίζουν τους  λάτρεις της μάρκας που κινούνται σε συγκεκριμένα αναγνωρίσιμα  πρότυπα.
Άλλωστε με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του προηγούμενου μοντέλου δεν αισθάνεται αδικημένος. Το ανανεωμένο Audi A3 σε κερδίζει με την πρώτη ματιά καθώς η τεχνολογία γίνεται ορατή άμεσα. Το Audi A3 διαθέτει εξελιγμένα φωτιστικά σώματα Xenon Plus στα οποία υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης  των εξαιρετικών high-tech Matrix LED φώτα της Audi.
Ακόμη και στο πίσω μέρος η εξέλιξη  με λαμπτήρες επίσης στα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα. Η Audi σε αυτόν τον τομέα πρωτοτυπεί γιατί χωρίς να υπάρχει αναγκαστική οδηγία από τον κανονισμό της ΕΕ προσφέρει στον βασικό εξοπλισμό τέτοια τεχνολογία που αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα ασφαλείας σε συνθήκες νυχτερινής οδήγησης .Την ίδια στιγμή οι σχεδιαστές επανασχεδίασαν την μάσκα, τους προφυλακτήρες δίνοντας μια πιο εκσυγχρονισμένη όψη.
Ταξιδεύοντας στο πλάι διακρίνεις την λεπτή σιλουέτα  η οποία προσδιορίζεται  από την εντυπωσιακή γραμμή Tornado κατά μήκος της ακμής των παραθύρων και τη γραμμή Dynamic πάνω από τα μαρσπιέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!