Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Στο STAR o αστυνομικός που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το αντίο στο προσφυγόπουλο της Μόριας
[Star]: Στο STAR o αστυνομικός που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το αντίο στο προσφυγόπουλο της Μόριας

[Star]: Στο STAR o αστυνομικός που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το αντίο στο προσφυγόπουλο της Μόριας

Καταγγελίες για κύκλωμα πίσω από τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

​Έζησε τη φρίκη του πολέμου και χάθηκε άδικα μόλις στα έξι του χρόνια. Ο Μπαρές από το  Ιράκ, δεν πρόλαβε να  ζήσει  το όνειρό του. Ένιωσε  όμως έστω και για λίγο την ζεστασιά και την θαλπωρή από τον αστυνομικό Βαγγέλη Κωνσταντίνο, το φίλο  που έκανε στον καταυλισμό της Μόριας.

«Υπήρξε σημαντικό δέσιμο ανάμεσά μας γιατί ήρθε με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και με έσφιξε τόσο πολύ που κάτι μέσα μου έκανε κλικ για αυτό το παιδάκι», είπε στο STAR ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Βαγγελής.

Αυτό που θα θυμάται πάντα από το προσφυγόπουλο από το Ιράκ  είναι το χαμόγελό του και όταν τον αποκαλούσε Πουλίς, δηλαδή αστυνομικέ!

“ΜΟΡΙΑ: 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”

Η βόμβα μεγατόνων που ρίχνει ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής, Γιάννης Γιαννέλης, σε ημερίδα για το προσφυγικό στην Μόρια, σηματοδοτεί και το μέλλον των  εγκλωβισμένων ανθρώπων που βρίσκονται εκεί. Οι πρόσφυγες αποτελούν την μειοψηφία από τους συνολικά 6.500 που βρίσκονται στο νησί.

«Έχει αλλοιωθεί ο αριθμός. Ενώ παλιά ήταν  65% οι Σύριοι οι πραγματικοί πρόσφυγες, τώρα είναι 35% περίπου οι Σύριοι πρόσφυγες  και 65% οι μη πρόσφυγες».

Ο  γενικός γραμματέας ασκεί δριμεία κριτική για τους υψηλούς προσκεκλημένους και τους διάσημους που ευαισθητοποιήθηκαν από το προσφυγικό το προηγούμενο διάστημα .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!