Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Στο αρχείο οι μηνύσεις Σαμαρά – Βενιζέλου – Αβραμόπουλου κατά των Εισαγγελέων Διαφθοράς
[Star]: Στο αρχείο οι μηνύσεις Σαμαρά – Βενιζέλου – Αβραμόπουλου κατά των Εισαγγελέων Διαφθοράς

[Star]: Στο αρχείο οι μηνύσεις Σαμαρά – Βενιζέλου – Αβραμόπουλου κατά των Εισαγγελέων Διαφθοράς

Πρώτη δημοσίευση 18.56

Στο αρχείο έθεσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελήςτις μηνύσεις που είχαν υποβάλλει πολιτικά πρόσωπα κατά των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς για την υπόθεση Novartis.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή τη διάταξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, δια της οποίας τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις Δημητρίου Αβραμόπουλου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη».

Σαμαράς: Επιμένω στη μήνυσή μου για τα πολιτικά πρόσωπα και τους δικαστικούς λειτουργούς

«Μια μέρα πριν συζητηθεί και πάλι στη Βουλή η υπόθεση Novartis, ανακοινώθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, ότι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, βάζει στο αρχείο τις μηνύσεις που κατατέθηκαν κατά των Εισαγγελέων διαφθοράς από τους Δημήτρη Αβραμόπουλο, Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά. Η διάταξη Αγγελή έχει ημερομηνία 4 Μαΐου. Και ο υπουργός Δικαιοσύνης το ανακοινώνει δημόσια 13 μέρες αργότερα! Και λίγες ώρες πριν γίνει ξανά σχετική συζήτηση στη Βουλή», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στην ίδια δήλωση αναφέρει:

«Το πρώτο που καταγγέλλω είναι ότι ο αντιεισαγγελέαςΑγγελής δεν εξέτασε καθόλου την μήνυσή μας, δεν έλαβε μαρτυρικές καταθέσεις, δεν μας ζήτησε να προσκομίσουμε κανένα πρόσθετο στοιχείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!