Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Συνταγματολόγος στο Star: «Αντιθεσμικές οι εξελίξεις όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες»
[Star]: Συνταγματολόγος στο Star: «Αντιθεσμικές οι εξελίξεις όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες»

[Star]: Συνταγματολόγος στο Star: «Αντιθεσμικές οι εξελίξεις όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες»

«Με την τροπολογία η κυβέρνηση πήγε να προκαταβάλει την απόφαση του ΣτΕ»

​Για αντικανονικές και αντιθεσμικές εξελίξεις στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών έκανε λόγο στην εκπομπή Live U o συνταγματολόγος Κ. Μποτόπουλος.

«Η τροπολογία που κατέθεσε ο κ. Παππάς έχει ένα βασικό πρόβλημα και αυτό είναι ότι κατατέθηκε τη στιγμή που υπάρχει εκκρεμής δικαστική απόφαση, το πρώτο σκέλος της οποίας μπορεί να μη ληφθεί σήμερα. Είναι μια σειρά αποφάσεων μέχρι να φτάσουμε στη βασική κρίση που είναι η συνταγματικότητα του νόμου. Μέχρι να γίνει αυτό καμία Βουλή και κανένας άλλος δεν μπορεί να μιλήσει περί της συνταγματικότητας, πόσο μάλλον να παρέμβει με τροπολογία», είπε ο κ. Μποτόπουλος.

(Ο Κ. Μποτόπουλος)
Σε ερώτηση δε για το τι θα συμβεί αν ψηφιστεί τελικά η τροπολογία για το μαύρο στα κανάλια εντός πέντε ημερών από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο κ. Μποτόπουλος τόνισε ότι θα δημιουργήσει νέα προβλήματα συνταγματικότητας.

«Η τροπολογία αυτή είναι μια διάταξη νόμου, άρα και αυτή θα μπορεί να προσβληθεί. Η τροπολογία αυτή μπαίνει μέσα στην εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ εκκρεμεί δικαστική απόφαση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!