Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Συμπτώσεις ή μεθοδεύσεις για τη ματαίωση της διάσκεψης του ΣτΕ;
[Star]: Συμπτώσεις ή μεθοδεύσεις για τη ματαίωση της διάσκεψης του ΣτΕ;

[Star]: Συμπτώσεις ή μεθοδεύσεις για τη ματαίωση της διάσκεψης του ΣτΕ;

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει τα όσα συμβαίνουν στη Δικαιοσύνη τον τελευταίο καιρό

​Προβληματισμό σε ανώτατους δικαστικούς κύκλους προκαλεί το γεγονός ότι η ανθρωπογεωγραφία της συνθέσεως του συμβουλίου επικρατείας για την υπόθεσή των τηλεοπτικών αδειών, υπόκειται ρωγμές εξαιτίας αστάθμητων και άλλων παραγόντων.

Ο αστάθμητος παράγοντας έχει να κάνει με την σοβαρή ασθένεια του συμβούλου επικρατείας Αριστόβουλου Βώρου( νοσηλεύεται με έμφραγμα στην εντατική), που θέτει εκ των πραγμάτων θέμα αναπλήρωσης του. Παράλληλα ο υπουργός δικαιοσύνης άσκησε πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού που μετέχει στη διάσκεψη για τον νόμο περί τηλεοπτικών αδειών μετά από δημοσίευμα που αφορά προσωπικές του σχέσεις και φερόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση σπουδάστριας του 2014 της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών.

Το δημοσίευμα αναρτήθηκε την προηγουμένη της δεύτερης διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ και είχε απασχολήσει – κατά πληροφορίες – και την διάσκεψη αφού πολλοί εντός του δικαστηρίου θεωρούσαν ότι πρόκειται για κινήσεις εκφοβισμού δικαστών. Πρόκειται για δε, κατά πληροφορίες, για αντιπρόεδρο του δικαστηρίου, γεγονός που καθιστά την διάσκεψη που θα γίνει αύριο ιδιαίτερα σημαντική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!