Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Star]: Η SEAT αγαπάει το περιβάλλον
[Star]: Η SEAT αγαπάει το περιβάλλον

[Star]: Η SEAT αγαπάει το περιβάλλον

Η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ισπανία με πιστοποίηση

Η SEAT είναι η πρώτη εταιρεία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ισπανία που πιστοποιήθηκε κατά το πρότυπο ISO 14006 Ecodesign, ένα πιστοποιητικό το οποίο εγγυάται τη συμμόρφωση της εταιρείας σε ένα περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της σχεδίασης και της ανάπτυξης των προϊόντων της. Το πιστοποιητικό αυτό που εκδόθηκε από τον οργανισμό TÜV Rhineland, βεβαιώνει τη περιβαλλοντική στρατηγική της SEAT και τον οικολογικό σχεδιασμό ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής των μοντέλων της.
Η απόκτηση του πιστοποιητικού ISO 14006 Ecodesign αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία αφού αυτό βοηθάει το σύστημα διαχείρισης της Μάρκας στο να εντοπίζει σε συνεχή βάση, να ελέγχει και να βελτιώνει τις περιβαλλοντικές πτυχές των διαδικασιών σχεδίασης και κατασκευής που εφαρμόζει.
To σύστημα ISO 14006 Ecodesign εξασφαλίζει πως οι πιθανές περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός προϊόντος μπορούν να εντοπιστούν από τη στιγμή της αρχικής σχεδίασης του μέχρι και το τέλος της ζωής του και προτρέπει την λήψη προληπτικών ενεργειών.
Η SEAT είναι ο κορυφαίος βιομηχανικός επενδυτής στο R & D στην Ισπανία και η τέταρτη στη κατάταξη ισπανική εταιρεία που διαθέτει τους περισσότερους πόρους σε αυτόν τον τομέα. Το 2015 η SEAT επένδυσε περισσότερα από 377 εκατομμύρια ευρώ σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την έρευνα, την ανάπτυξη και τη καινοτομία, επένδυση που ανήλθε στο 4,5% των εσόδων της και ισοδυναμεί με το 2,9% των συνολικών δαπανών  R & D στην Ισπανία.
Τα αποτελέσματα αυτής της επένδυσης σε μεγάλο βαθμό μπορεί κανείς να τα δει στο Τεχνικό Κέντρο SEAT.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!