Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Star]: To Renault Megane στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»
[Star]: To Renault Megane στην  έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»

[Star]: To Renault Megane στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»

Ποια άλλα μοντέλα θα δείτε

Διαθέτοντας τη νεότερη γκάμα σε όλη την Ευρώπη, η Renault δεν σταματά να εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό με νέες προτάσεις. Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» (22-30 Οκτωβρίου, Κτήριο Ξιφασκίας – Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), η Renault θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τα νέα Renault Clio και Renault Megane.
Παράλληλα το παρόν στην έκθεση θα δώσει στο σύνολο της τόσο η γκάμα της Renault όσο και της Dacia. Το νέο Renault Megane, ξεχωρίζει χάρη στο δυναμικό, αλλά και στιβαρό του σχεδιασμό που συνδυάζεται με ένα μοναδικό πακέτο τεχνολογικών χαρακτηριστικών, τα οποία κανείς συναντά συνήθως σε μοντέλα της μεγαλύτερης κατηγορίας. Με κορυφαία οδική συμπεριφορά, το νέο Mégane εφοδιάζεται με μια ευρεία γκάμα κινητήρων που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πελατών.
Με μεγαλύτερο μήκος και πλάτος, αλλά χαμηλότερο ύψος, το νέο Megane παράλληλα με την αυξημένη ευρυχωρία προσφέρει ένα ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ τόσο σε σχεδιαστικό, όσο και οδηγικό επίπεδο. Το πλαίσιο και η ανάρτηση του νέου Mégane εξασφαλίζουν ότι ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας, ενώ παράλληλα η ισορροπημένη οδική συμπεριφορά του συνδυάζεται ιδανικά με μία εκτεταμένη γκάμα κινητήρων απόδοσης από 90 έως 205 ίππους, οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο αναγκών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!