Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Προβληματισμός για την τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ το απόγευμα-Θύελλα λίγο πριν την έναρξη
[Star]: Προβληματισμός για την τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ το απόγευμα-Θύελλα λίγο πριν την έναρξη

[Star]: Προβληματισμός για την τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ το απόγευμα-Θύελλα λίγο πριν την έναρξη

Τίθεται θέμα επανεκδίκασης της υπόθεσης;-Θολό το τοπίο για την συνέχιση της δίκης

​Χωρίς αναπληρωματικό μέλος, που θα μπορεί να καλύψει τυχόν απουσία για λόγους ασθενείας ή άλλους, κάποιο μέλος του ανωτάτου δικαστηρίου που μετέχει στη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες, βρίσκεται πλέον η ολομέλεια του ΣτΕ που συνεδριάζει το απόγευμα για τρίτη φορά.

Η ροή των γεγονότων όμως δημιουργεί προβληματισμό τόσο για την εξέλιξη της σημερινής διάσκεψης που τίθεται εν αμφιβόλω (υπάρχουν σκέψεις επ΄ αόριστον αναβολής) όσο και για τη συνέχιση της δίκης, καθώς διατυπώνονται υπόνοιες πως μπορεί να τεθεί ακόμα και θέμα επανεκδίκασης της υπόθεσης.

Τι έχει συμβεί:

-Εισήχθη στην εντατική με σοβαρό καρδιακό επεισόδιο ο σύμβουλος Επικρατείας και μέλος της επίμαχης διάσκεψης Αριστόβουλος-Γεώργιος Βώρος

-Έγινε γνωστό πως αποχώρησε από τη σύνθεση του δικαστηρίου το ένα από τα δυο αναπληρωματικά μέλη της σύνθεσης, ο σύμβουλος Επικρατείας Δημήτρης Αλεξανδρής καθώς είναι σε αναρρωτική άδεια, αφού έσπασε το πόδι του στην Κρήτη και δεν συμμετείχε στις τρεις διασκέψεις που έχουν γίνει έως τώρα.

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Αυτό σημαίνει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αναπληρωματικό μέλος στη σύνθεση αφού ο ένας που υπήρχε θα αντικαταστήσει τον κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!