Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΤΑΣΗ στις μετεγγραφές φοιτητών μέχρι 20 Οκτωβρίου
[Star]: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΤΑΣΗ στις μετεγγραφές φοιτητών μέχρι 20 Οκτωβρίου

[Star]: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΤΑΣΗ στις μετεγγραφές φοιτητών μέχρι 20 Οκτωβρίου

Λόγω τεχνικού προβλήματος

​Την παράταση της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις μετεγγραφές φοιτητών έως τις 20 Οκτωβρίου ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος που εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική εφαρμογή των μετεγγραφών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου εμφανίστηκε πρόβλημα που οφειλόταν σε συντήρηση των συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Το σύστημα των μετεγγραφών αφορά φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών που δεν έχουν εξαντλήσει τα προβλεπόμενα εξάμηνα του κύκλου σπουδών στο τμήμα φοίτησής τους κι έχουν εγγραφεί είτε μέσω της επιτυχίας τους στις εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου Γενικού Λυκείου ή Επαγγελματικού ημερήσιου ή εσπερινού Λυκείου.

Επίσης δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με τη χρήση άσκησης του δικαιώματος πρόσβασης χωρίς νέα εξέταση με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασή τους στις πανελλήνιες και όσοι εισήχθησαν στη σχολή της επιθυμίας του χωρίς εξετάσεις ως πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις σε ποσοστό 5% επί του συνόλου των θέσεων κάθε έτους, όπως ορίζει κάθε σχολή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!