Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Πρόκληση από τον διοικητή του ΟΑΕΕ:Όποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές να πάει Βουλγαρία
[Star]: Πρόκληση από τον διοικητή του ΟΑΕΕ:Όποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές να πάει Βουλγαρία

[Star]: Πρόκληση από τον διοικητή του ΟΑΕΕ:Όποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές να πάει Βουλγαρία

Για παρερμηνεία της δήλωσης του κάνει λόγο ο Δημήτρης Τσακίρης

​Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση-πρόκληση του διοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρη, κατά την διάρκεια συνάντησης του με ασφαλισμένους στη Φλώρινα.

Τι συνέβη; Όταν ασφαλισμένοι του έθεσαν το ζήτημα της υπερφορολόγησης σε συνδυασμό με την αδυναμία καταβολής των εισφορών τους, εκείνος τους απάντησε χωρίς περιστροφές, πως «όποιος δεν μπορεί να πληρώσει να πάει στη Βουλγαρία».

Όπως διαβάζουμε στην «Καθημερινή» ο διοικητής του ΟΑΕΕ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Φλώρινα και στη Βέροια ώστε να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, με αιχμή την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των εισφορών στο 20% του φορολογητέου εισοδήματος.

(Ο διοικητής του ΟΑΕΕ)

Η συζήτηση με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων αλλά και με τους μικροεπιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, έγινε σε φορτισμένο κλίμα, με τις στιγμές έντασης να μην λείπουν, καθώς οι περισσότεροι εξ΄αυτών διεμήνυσαν στον κύριο Τσακίρη πως καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να μείνουν ζωντανοί.

Όταν λοιπόν ένας ασφαλισμένος τον ρώτησε πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις αλλαγές στη φορολογία αλλά και τις επερχόμενες ασφαλιστικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος, ο διοικητής του ΟΑΕΕ φέρεται να απάντησε, πως όσοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις εισφορές, αν το θεωρούν πατριωτικό, ας πάνε στη Βουλγαρία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!