Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Πυρετός προσφορών για οικογενειακές διακοπές σε μεγάλα ελληνικά resort
[Star]: Πυρετός προσφορών για οικογενειακές διακοπές σε μεγάλα ελληνικά resort

[Star]: Πυρετός προσφορών για οικογενειακές διακοπές σε μεγάλα ελληνικά resort

Ελκυστικά οικογενειακά πακέτα διακοπών για το καλοκαίρι στους Έλληνες προσφέρουν οι ξενοδόχοι σε μεγάλα resort. Όσο πιο νωρίς κλειστούν τα πακέτα τόσο πιο γενναίες είναι οι εκπτώσεις που φθάνουν ακόμα και το πενήντα τοις εκατό.

Οι Έλληνες αρχίζουν και υιοθετούν την τακτική των ξένων τουριστών. Να κλείνουν από τώρα τα πακέτα διακοπών τους κυρίως σε all inclusive ξενοδοχεία, σε τιμές που συμφέρει την ελληνική οικογένεια.

Οι τιμές στα οικογενειακά πακέτα διακοπών για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ξεκινούν ακόμα και από 100 ευρώ την ημέρα.

Τα μυστικά για φθηνές διακοπές σε ελληνικά resorts

Όσο πιο νωρίς κλείσει μια οικογένεια τις διακοπές της για το καλοκαίρι , τόσο καλύτερη τιμή θα πάρει. Το μυστικό λένε οι ξενοδόχοι είναι η αναζήτηση μέσω διαδικτύου. Εκεί κάποιος μπορεί να συγκρίνει τις τιμές στα ξενοδοχεία που θέλει και να πάρει την καλύτερη προσφορά. Αν προπληρώσει το πενήντα τοις εκατό της διαμονής θα πάρει ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση Έχει όμως την επιλογή να κάνει την κράτηση ακόμα και χωρίς προκαταβολή.

Στα περισσότερα νησιά τα μεγάλα ξενοδοχεία αυτή τη στιγμή προσφέρουν έκπτωση 20 τοις εκατό στα οικογενειακά πακέτα διακοπών για Ιούλιο και Αύγουστο σε τιμές που ξεκινούν από 60 ευρώ.

Οι Έλληνες αν και βρισκόμαστε στα μέσα Απριλίου, κάνουν ήδη έρευνα αγοράς για να πάρουν την τιμή που τους συμφέρει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!