Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: ΠΑΣΟΚ: «Ασφαλίτικες» μέθοδοι και «αυριανισμός» από την «Αυγή»
[Star]: ΠΑΣΟΚ: «Ασφαλίτικες» μέθοδοι και «αυριανισμός» από την «Αυγή»

[Star]: ΠΑΣΟΚ: «Ασφαλίτικες» μέθοδοι και «αυριανισμός» από την «Αυγή»

Και αίτημα παρέμβασης στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από τον Θ. Παπαθεοδώρου

Για «ασφαλίτικες μεθόδους», «αριστερές παρακρατικές υπηρεσίες» και για «αυριανισμό» κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ  την εφημερίδα «Αυγή», σχετικά με το ζήτημα της δημοσιοποίησης του ονόματος δικαστικού του Συμβουλίου της Επικρατείας. 
«Πώς το δέχονται αυτό οι υπουργοί κι οι βουλευτές του; Πώς το δέχονται οι δημοσιογράφοι της «Αυγής», που με την συμμετοχή ή την ανοχή που επιδεικνύουν, έχουν μετατρέψει την ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς σε μια από τα πιο κίτρινα έντυπααναφέρει το ΠΑΣΟΚ.
«Όλοι οι «αντιφρονούντες» είναι ύποπτοι… αλλά οι «αριστερές» παρακρατικές Υπηρεσίες Πληροφοριών επαγρυπνούν και φροντίζουν! Οι ασφαλίτικες μέθοδοι και τα αρχεία Υπηρεσιών Πληροφοριών, τα οποία εμπλουτίζονται ανελλιπώς, είναι στοιχεία που βοηθούν καθώς φαίνεται στην «καθαρότητα» της «ιδεολογίας» και την επίτευξη των στόχων του κυβερνητικού σήμερα ΣΥΡΙΖΑ» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Το ΠΑΣΟΚ ερωτά μεταξύ άλλων:
 
«Ποια είναι αυτά τα σκοτεινά πρόσωπα που τους έδωσαν το όνομα του ανώτατου δικαστή, την ιδιωτική ζωή του οποίου, κάποιοι κύκλοι προσέφεραν τροφή στα στόματα φασιστοειδών και ύποπτων οικονομικών – πολιτικών συμφερόντων; Και γιατί δεχθήκαν, αυτοί οι, διαπρύσιοι κατά τα άλλα, υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να παίξουν αυτόν τον ρόλο;.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!