Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Παπανάτσιου: Η κυβέρνηση δεν θα συμβιβαστεί στις πλάτες του ελληνικού λαού
[Star]: Παπανάτσιου: Η κυβέρνηση δεν θα συμβιβαστεί στις πλάτες του ελληνικού λαού

[Star]: Παπανάτσιου: Η κυβέρνηση δεν θα συμβιβαστεί στις πλάτες του ελληνικού λαού

Δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι δεσμεύθηκε η υφυπουργός Οικονομικών στην Επιτροπή της Βουλής

​«Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί συμβιβασμό ΔΝΤ και Ευρωπαίων στις πλάτες του ελληνικού λαού. Λέμε στους δανειστές δώστε μας ευκαιρία να μειώσουμε πλεονάσματα και αυτό θα το δώσουμε στους μικρομεσαίους» τόνισε στην Επιτροπή  Οικονομικών της Βουλής, στη συνεδρίασή της σχετικά με τον προϋπολογισμό,  η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου,  με αφορμή το χθεσινό «μήνυμα Τσακαλώτου», στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. 

Η κ. Παπανάτσιου διαβεβαίωσε επίσης ότι  δεν θα υπάρξουν νέοι  φόροι για την κάλυψη των εσόδων.  «Δεν πρόκειται τα έσοδα να καλυφθούν από νέους φόρους αλλά από φόρους που αποφασίστηκαν και ψηφίστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Να μην περιμένει ο λαός νέους φόρους». 

Υποστήριξε ακόμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ζητημάτων της διαπραγμάτευσης έχει κλείσει. «Στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει τεχνική συμφωνία με τους δανειστές μέχρι το τέλος της εβδομάδας και πολιτική συμφωνία στο Εurogroup της 5ης Δεκεμβρίου. Το 90% έχει κλείσει» ανέφερε 
 

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!