Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Star]: Oδηγούμε το ανανεωμένο VW Up!
[Star]: Oδηγούμε το ανανεωμένο VW Up!

[Star]: Oδηγούμε το ανανεωμένο VW Up!

Το πρώτο έγινε καλύτερο

Το Up! είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς της VW και απευθύνεται στους οδηγούς που επιζητούν ένα ποιοτικό, μικρό, ασφαλές και ευκολοδήγητο αυτοκίνητο με πλούσιο εξοπλισμό . Ακόμη όμως και αν διαθέτει όλα αυτά τα προσόντα έρχεται κάποια στιγμή και η ώρα της ανανέωσης προκειμένου να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των υποψηφίων αγοραστών. Έτσι με το πρόσφατο φρεσκάρισμα το πρώτο έγινε καλύτερο με αλλαγές ουσίας.
Ας ξεκινήσουμε από την κορμοστασιά του Up! Οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες απέκτησαν εντονότερες ακμές και αύξησαν το μήκος κάποια χιλιοστά φθάνοντας τα 3,6 μέτρα από τα 3,54 μέτρα. Ξεχωρίζουν τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα μπροστά τεχνολογίας LED αλλά και τα πίσω νέας σχεδίασης φώτα. Οι νέοι καθρέφτες έχουν πλέον ενσωματωμένα τα φλας  ενώ και οι ζάντες αλουμινίου έχουν  διαφορετικά σχέδια. Επιπλέον ο πελάτης έχει στην διάθεση του περισσότερα χρώματα- 13 παρακαλώ- στα οποία συμπεριλαμβάνονται σε σχέση με πριν, επτά νέα.
Οι αποχρώσεις είναι Τeal Βlue, Coral Red, Costa Azul, Honey Yellow, Edelweiss, Habanero Orange και Savanna Gold. Εντυπωσιακές είναι και οι αντιθέσεις με τις 3 διαφορετικές αποχρώσεις στην οροφή ενώ υπάρχει η επιλογή και 10 διαφορετικών διακοσμητικών αυτοκόλλητων γεγονός που σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό Up!
Όμορφες είναι και οι αλλαγές που έχουν γίνει στο  εσωτερικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!