Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: «Όχι, ακόμη» από Θεοδωράκη για εκλογές: Προέχει η αξιολόγηση και η σταθεροποίηση της χώρας
[Star]: «Όχι, ακόμη» από Θεοδωράκη για εκλογές: Προέχει η αξιολόγηση και η σταθεροποίηση της χώρας

[Star]: «Όχι, ακόμη» από Θεοδωράκη για εκλογές: Προέχει η αξιολόγηση και η σταθεροποίηση της χώρας

Αιχμές για Μάρκου: Να παραδώσουν την έδρα στο κόμμα

Υπάρχουν προβλήματα στη διακυβέρνηση, αλλά αυτό που προέχει είναι να κλείσει η αξιολόγηση και να μην υπάρξει αποσταθεροποίηση στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, είπε, μεταξύ άλλων, στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτηθείς για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών.

«Υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην οικονομία» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και ζήτησε αποτελεσματική πολιτική που θα ενισχύσει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους νέους.

Ο ίδιος, υπογράμμισε ότι δεν έχουν προχωρήσει οι μεγάλες επενδύσεις, παρά το γεγονός ότι ψηφίστηκαν στη Βουλή. Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για διόγκωση του δημόσιου τομέα.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωράκης παρατήρησε ότι τα κόμματα δεν έχουν ενημέρωση για το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης-θεσμών και εκτίμησε ότι θα φτάσουμε πάλι στο «παρά πέντε». Σημείωσε, ακόμα, πως δεν μπορεί να προχωρήσει η μείωση των φόρων χωρίς να προηγηθεί μείωση δαπανών.

Ερωτηθείς για την κεντροαριστερά, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι στόχος του Ποταμιού είναι η δημιουργία μιας μεγάλης παράταξης του Κέντρου, που θα αποτελεί και σταθεροποιητικό παράγοντα, για να συμπληρώσει πως το κόμμα του δεν είναι συνιστώσα κανενός και θα επιμείνει στην ανάγκη να δημιουργηθεί το καινούριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!