Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Ο ΟΑΣΑ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του star.gr για τη Dj στα λεωφορεία-Διαθέτει άριστες περγαμηνές
[Star]: Ο ΟΑΣΑ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του star.gr για τη Dj στα λεωφορεία-Διαθέτει άριστες περγαμηνές

[Star]: Ο ΟΑΣΑ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του star.gr για τη Dj στα λεωφορεία-Διαθέτει άριστες περγαμηνές

Μπορεί τα λεωφορεία να είναι σαράβαλα αλλά αυτό δεν μας ενοχλεί

​Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την πρόσληψη μουσικού επιμελητή από τον ΟΑΣΑ, το Γραφείο Τύπου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του star.gr.

Στην ανακοίνωση τονίζεται, μεταξύ άλλων, «πως οι δημόσιες συγκοινωνίες, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό τους έργο, λειτουργούν ως κύτταρο αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας και προάγουν τον πολιτισμό».

Ο οργανισμός υποστηρίζει ότι αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του, ωστόσο ξεχνάει φαίνεται την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ έχει ως εξής: «Ο ΟΑΣΑ στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου που επιτελεί, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό έργο που προσφέρουν οι αστικές συγκοινωνίες, σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα εκατομμύρια των πολιτών που τις χρησιμοποιεί. Πρόκειται για δράσεις που αναδεικνύουν τις αστικές συγκοινωνίες ως δημόσιο χώρο και προάγουν τον πολιτισμό στις διάφορες μορφές του και την κοινωνική ευαισθησία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!