Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Novartis: Tελειώνει η έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα- Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα
[Star]: Novartis: Tελειώνει η έρευνα για τα μη πολιτικά  πρόσωπα- Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα

[Star]: Novartis: Tελειώνει η έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα- Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα

Ο πρώην αντιπρόεδρος της NOVARTIS Κωνσταντίνος Φρουζής βρέθηκε σήμερα για πρώτη φορά ενώπιον δικαστών μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για δωροδοκίες. Η έρευνα για μίζες σε μη πολιτικά πρόσωπα έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο Κ. Φρουζής, ο μόνος κατηγορούμενος αυτή τη στιγμή στην υπόθεση NOVARTIS, εμφανίστηκε στα δικαστήρια χαμογελαστός και ευδιάθετος, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του , ενώ δεν απάντησε σε καμία ερώτηση.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά την κατηγορία που μου αποδίδεται… Ουδέποτε διανοήθηκα να διαφύγω στο εξωτερικό. Η διαφυγή μου όχι μόνον θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως τεκμήριο ενοχής» υποστήριξε ο πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρείας.

«Αναμένει να κληθεί προκειμένου να λάβει γνώση της κατηγορίας επισήμως, να την αντικρούσει και βεβαίως στο μέτρο των δυνατοτήτων του να συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής» δήλωσε ο συνήγορος του κ. Φρουζή, Μιχάλης Φαράντος.

Ο ΦΡΟΥΖΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗN EΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Λίγη ώρα αφού αποχώρησε ο πρώην αντιπρόεδρος της NOVARTIS από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, λίγα μέτρα πιο πέρα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο καλούσε ως κατηγορούμενη την άλλοτε στενή συνεργάτιδα του(που φέρεται να είναι το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Novartis ), μετά από μήνυση που της έχει υποβάλει ο γιος του για απάτη με υπολογιστές.

Η δίκη αναβλήθηκε επειδή η άλλοτε γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή, Μαριά Μαριανγγέλη βρισκόταν ενώπιον του Eισαγγελέα Διαφθοράς και έδινε κατάθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!