Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Star]: Το νέο Peugeot 3008 δείχνει το μέλλον
[Star]: Το νέο Peugeot 3008 δείχνει το μέλλον

[Star]: Το νέο Peugeot 3008 δείχνει το μέλλον

Απίστευτος εξοπλισμός από την βασική έκδοση

Το εκπληκτικό Peugeot 3008 uαι πλέον διαθέσιμο στην χώρα μας με πλουσιότατο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει σύγχρονα συστήματα ασφάλειας μεταξύ των οποίων και η αυτόνομη οδήγηση σε τιμές που προκαλούν τον ανταγωνισμό.
Εσωτερικά η τεχνολόγία κάνει την εμφάνιση της με την  οθόνη αφής 8” που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό  με λειτουργίες  όπως είναι η τρισδιάστατη πλοήγηση και ο Mirror Screen  με πρόσβαση στο ηχοσύστημα της Γαλλικής high end εταιρεία FOCAL, στον κλιματισμό, στην  πλοήγηση, στο  τηλέφωνο και σε άλλες εφαρμογές . Ο πίνακας οργάνων με την υψηλής ποιότητας γραφικών οθόνη 12,3” αλλάζει κατά το δοκούν συγκεντρώνει τις πληροφορίες που επιλέγει να έχει ο οδηγός. Με 5 διαφορετικές θεματικές ενότητες σου επιτρέπει να «προσωποποιήσεις» το περιβάλλον του πίνακα οργάνων.
Το νέο 3008 διαθέτει το προηγμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης «Grip Control 2ης γενιάς. Με 5 προγράμματα  (Normal, Snow, Mud, Sand, ESP OFF. Στα ατού είναι το σύστημα Hill Assist Descent Control (HADC), που «κατεβάζει» μόνο του το όχημα με ταχύτητα  3 χλμ./ώρα σε μεγάλες κατωφέρειες. 
Ακόμη υπάρχουν συστήματα όπως  η αυτόνομη πέδηση (Active Safety Brake) η προειδοποίηση αποφυγής σύγκρουσης (Distance Alert),το σύστημαεΕιδοποίησης εκτροπής λωρίδας (Active lane departure warning),το σύστημα «επαγρύπνησης» οδηγού (Driver attention warning) ,ο  προσαρμοζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας (Active Cruise Control) με λειτουργία Stop ,σύστημα ανίχνευσης νεκρού σημείου στους εξωτερικούς καθρέπτες σύστημα  Vision Park που ελέγχει περιμετρικά  360° και το Park Assist τελευταίας γενιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!