Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Νέα δέσμευση Τσίπρα από τη Ρόδο για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια
[Star]: Νέα δέσμευση Τσίπρα από τη Ρόδο για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια

[Star]: Νέα δέσμευση Τσίπρα από τη Ρόδο για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια

Για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια δεσμεύθηκε για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο 13ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου, στη Ρόδο.

«Η ολοκλήρωση του κύκλου των Περιφερειακών Συνεδρίων, συμπίπτει με μια μεγάλη καμπή: Οδεύουμε σε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, χωρίς πιστοληπτική γραμμή στήριξης και ​χωρίς ​νέες βαριές δεσμεύσεις για το λαό​ μας​, όπως ​κάποιοι προεξοφλούσαν όπως κάποιοι προέβλεπαν ότι θα συμβεί και ίσως στενοχωριούνται. Πετυχαίνουμε εκεί που άλλοι απέτυχαν κι αυτό είναι επιτυχία της χώρας» τόνισε ο πρωθυπουργός, ασκώντας κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Σε διαφορετικό τόνο πάντως σε σύγκριση με άλλες ομιλίες, ανέφερε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο κουράστηκε, αλλά ζητά να κοιτάξουμε με αισιοδοξία τις δυνατότητες και προοπτικές και να σχεδιάσουμε το μέλλον της χώρας χωρίς τα λάθη του παρελθόντος σε στέρεες βάσεις. Κι αυτό θα είναι επιτυχία», ενώ ζήτησε «να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις γιατί δεν είναι ζήτημα μιας κυβέρνησης, αλλά της ίδιας της χώρας, η Ελλάδα ύστερα από πολλά χρόνια να διαμορφώσει το μέλλον με τις δικές της δυνάμεις».

«Ο τόπος σας είναι ιδιαίτερος και γεωπολιτικά. Κάποια νησια βρέθηκαν στο μέτωπο, στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης. Τα νησιά του Ν. Αιγαίου χρειάζονται άμεσα στήριξη» τόνισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος εξήγγειλε επίσης σχετικά με το κόστος μετακίνησης ότι «πρόκειται να προχωρήσουμε στο λεγόμενο μεταφορικό ισοδύναμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!