Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Η Νανά Μούσχουρη ενώνει τις δυνάμεις της με την «ΕΛΠΙΔΑ»
[Star]: Η Νανά Μούσχουρη ενώνει τις δυνάμεις της με την «ΕΛΠΙΔΑ»

[Star]: Η Νανά Μούσχουρη ενώνει τις δυνάμεις της με την «ΕΛΠΙΔΑ»

Τις δυνάμεις της και τη φωνή της με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και την Πρόεδρο του, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ενώνει για ακόμα μία φορά η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη.

(Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχεται την Νάνα Μούσχουρη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»)

Σε μία ιστορική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου 2018, με τίτλο «Ένα μύθο θα σας πω», η αγαπημένη καλλιτέχνης επιστρέφει στην χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» του οποίου η Νάνα Μούσχουρη είναι αρωγός από την πρώτη χρόνια της ίδρυσής του, το 1990, και «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» από το 2017.

(Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Μανώλης Παπασάββας, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Μαργαρίτα Μάτσα και η Νάνα Μούσχουρη)

Με αφορμή τη συναυλία «Ένα Μύθο θα σας πω» η κυρία Βαρδινογιάννη και η κυρία Μούσχουρη παραχώρησαν κοινή Συνέντευξη Τύπου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Υποδεχόμενη την κυρία Μούσχουρη, η κυρία Βαρδινογιάννη είπε: «Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση καθώς υποδεχόμαστε στον χώρο αυτόν, για άλλη μια φορά, την διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, την «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα» Νάνα Μούσχουρη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!