Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Μητσοτάκης στην Ολομέλεια του ΕΛΚ στο Στρασβούργο: Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα
[Star]: Μητσοτάκης στην Ολομέλεια του ΕΛΚ στο Στρασβούργο: Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα

[Star]: Μητσοτάκης στην Ολομέλεια του ΕΛΚ στο Στρασβούργο: Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα

Στο Στρασβούργο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όπου είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμους ευρωπαίους αξιωματούχους, όπως μετέδωσε ο Νίκος Αρμένης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Προηγουμένως η Νέα Δημοκρατία είχε διαμηνύσει ότι θα υπερψηφίσει επί της αρχής το κοινωνικό μέρισμα. «Δεν θέλουμε φτωχούς με επιδόματα αλλά λιγότερους φτωχούς» είναι η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία κάνει λόγο για «ανησυχία και πανικό» της κυβέρνησης, όπως και ότι όσοι δοκίμασαν πολιτική παροχών στο τέλος της διακυβέρνησής τους δεν είχαν αποτέλεσμα. Κορυφαία πηγή της ΝΔ προέβλεψε επίσης ότι κάποια στιγμή το 2018 θα διεξαχθούν εκλογές.

Μητσοτάκης στην Ολομέλεια του ΕΛΚ στο Στρασβούργο: Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια συνειδητή επιλογή να υπερφορολογήσει τη μεσαία τάξη της Ελλάδας και να προσθέσει ένα αχρείαστο βάρος στην πραγματική οικονομία προκειμένου να αφήσει άθικτο το Δημόσιο τομέα. Αυτή ήταν μια καταστροφική επιλογή, που δέχθηκαν δυστυχώς και οι πιστωτές μας, χωρίς να λάβουν υπόψη τον αντίκτυπο που θα είχε αυτή στην πραγματική οικονομία, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην κοινωνική συνοχή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Στρασβούργο

«Η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα και η επόμενη μεγάλη πρόκληση για τη χώρα μου είναι να αποκαταστήσει μια ανταγωνιστική οικονομία και μια λειτουργική δημόσια διοίκηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!