Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Star]: Μυρίζει μπαρούτι: Κατεπείγουσα έρευνα για την υποκλοπή των e-mail του αντιπροέδρου του ΣτΕ
[Star]: Μυρίζει μπαρούτι: Κατεπείγουσα έρευνα για την υποκλοπή των e-mail του αντιπροέδρου του ΣτΕ

[Star]: Μυρίζει μπαρούτι: Κατεπείγουσα έρευνα για την υποκλοπή των e-mail του αντιπροέδρου του ΣτΕ

Αναζητούνται οι υπεύθυνοι από την εισαγγελία Πρωτοδικών-Ούτε συγγνώμη δεν ζητά η «Αυγή»

​Μπαρούτι μυρίζει στο χώρο της δικαιοσύνης, μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr , το θρίλερ με το ΣτΕ παίρνει καθημερινά νέα τροπή, καθώς εντελώς… «τυχαία» μια μέρα πριν την τρίτη και κρίσιμη διάσκεψη των Ανωτάτων Δικαστών (η οποία έκανε παραδεκτές με 16-9 τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών για τις άδειες), διετάχθη πειθαρχική έρευνα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης σε βάρος αντιπροέδρου του δικαστηρίου και μέλους της συνθέσεως για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων, και την εμπλοκή του σε υπόθεση σπουδάστριας της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών κατά το έτος 2014.

Μάλιστα η όλη ιστορία δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η «Αυγή» κρέμασε στα μανταλάκια τον κορυφαίο και εγνωσμένου κύρους δικαστικό.

Μετά την οργισμένη και πολύ σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία έκανε λόγο για «φαινόμενο άκρως νοσηρό που συνδέεται με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα», η εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!