Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: «Μήνυμα» από Αναγνωστοπούλου στον Παππά: Να επανεξετάζεται όποιος νόμος δημιουργεί προβλήματα!
[Star]: «Μήνυμα» από Αναγνωστοπούλου στον Παππά:  Να επανεξετάζεται όποιος νόμος δημιουργεί προβλήματα!

[Star]: «Μήνυμα» από Αναγνωστοπούλου στον Παππά: Να επανεξετάζεται όποιος νόμος δημιουργεί προβλήματα!

Με αφορμή τις αλλαγές σε νόμο του δικού της υπουργείου

Ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η αναπληρώτρια  υπουργός  Παιδείας  Σία Αναγνωστοπούλου,  φέρεται να «αδειάζει» τον Νίκο Παππά, έστω και εμμέσως, για την περιβόητη τροπολογία του σχετικά με το “μαύρο” στους τηλεοπτικούς σταθμούς, την οποία απέσυρε, με σκοπό να την…  επανακαταθέσει. 

 
Αν και η αναφορά της κ. Αναγνωστοπούλου έγινε για άλλη  διάταξη, το γεγονός ότι επισήμανε, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, ότι οι νόμοι που δημιουργούν προβλήματα πρέπει να αποσύρονται εγκαίρως, εκλήφθηκε  από αρκετούς σαν «μήνυμα» στον υπουργό Επικρατείας. 

Ανέφερε συγκεκριμένα  η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή τις αλλαγές που έκανε η ίδια στο νομοσχέδιο  για το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας:

«Όταν βλέπουμε ότι όταν ένας νόμος δεν λειτουργεί και δημιουργεί προβλήματα πρέπει να επανεξετάζεται. Δεν είναι κακό αυτό, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν και λάθος». Μάλιστα, την επισήμανση αυτή την έκανε δύο φορές στην παρέμβασή της για την απόσυρση συγκεκριμένου άρθρου…

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!