Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Star]: Κιμ Κατράλ: Οι άντρες ήθελαν από εμένα τη Σαμάνθα του Sex and the City
[Star]: Κιμ Κατράλ: Οι άντρες ήθελαν από εμένα τη Σαμάνθα του Sex and the City

[Star]: Κιμ Κατράλ: Οι άντρες ήθελαν από εμένα τη Σαμάνθα του Sex and the City

Ποιος να το περίμενε ότι αυτός ο ρόλος θα δημιουργούσε πρόβλημα…

Υπήρξαν εκείνοι που την αγαπούσαν και εκείνοι που αγαπούσαν να τη μισούν. Η Σαμάνθα του Sex & the City ήταν ρόλος… σταθμός τόσο στην ιστορία των σειρών, όσο και των ίδιων των γυναικών.
 
Και όταν έχεις κάνει τέτοια… καριέρα, στο ρόλο της γυναίκας με… ηθική και συνήθειες άντρα, μια ρετσινιά σου μένει. Αυτό κατέθεσε τουλάχιστον στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της στην Daily Mail Australia η – κατά κόσμον – Κιμ Κατράλ.
 
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μπορεί εκατομμύρια γυναίκες ανά τον πλανήτη να ταυτίστηκαν μαζί της, να έμαθαν πώς να χειρίζονται τους άντρες ή ακόμα και να απελευθερωθούν, αλλά η ίδια δεν έχει τόσο ευχάριστες αναμνήσεις από το ρόλο αυτό. Ο λόγος; Οι άντρες δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν και να δουν την «απόσταση» που υπάρχει ανάμεσα στην εικονική της ζωή στην μικρή οθόνη και στην – πραγματική – προσωπική της ζωή.
 
Κάπως έτσι, όποιος έβγαινε με την Κατράλ την αντιμετώπιζε ως Σαμάνθα και όχι ως Κιμ.
 
«Όταν παίζεις έναν τέτοιο ρόλο για τόσο καιρό, εγώ έπαιζα την Σαμάνθα για 14 χρόνια, είναι εύκολο να συνδεθείς με αυτό και εκτός τηλεόρασης», είπε και συνέχισε: «Συνήθιζα να απογοητεύομαι όταν καταλάβαινα πως έψαχναν σε μένα την Σαμάνθα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!