Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Star]: Κάτια Δανδουλάκη: Τέλος οι συνομήλικοι θα βγαίνω πια με μικρότερους
[Star]: Κάτια Δανδουλάκη: Τέλος οι συνομήλικοι θα βγαίνω πια με μικρότερους

[Star]: Κάτια Δανδουλάκη: Τέλος οι συνομήλικοι θα βγαίνω πια με μικρότερους

«Μόνο χρέη μπορώ να αφήσω, περιουσία κτηματική δεν έχω», είπε η ηθοποιός

Η Κάτια Δανδουλάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μεταξύ άλλων μίλησε για το φλερτ των αντρών, τον έρωτα στη ζωή της και τους νεότερους άντρες.

«Μου λείπει πολύ ένας άντρας από τη ζωή μου, αλλά δεν είμαι εύκολη για να ζήσει κανείς μαζί μου!» δήλωσε στο περιοδικό «You», η ηθοποιός.
Όταν η δημοσιογράφος της είπε ότι  μετά τον Μάριο Πλωρίτη είναι το χάος για εκείνη τότε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από τη μια το χάος και από την άλλη οι μικρότεροι… Προς τα εκεί δείχνει πια η πυξίδα γιατί και οι συνομήλικοι άντρες είναι μεγάλοι πια για μένα. Είμαι τόσο ανοικτή στη ζωή, που οτιδήποτε έρθει καλώς να έρθει, αλλά ένα είναι το θέμα μου: Μου αρέσει να θαυμάζω τον άλλον γι’ αυτό που είναι. Για την ψυχή του, το μυαλό του, τα συναισθήματά του, για τον τρόπο που στέκεται στη ζωή. Κι αυτό μπορεί να το προκαλέσει κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως από την ηλικία».
Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το αν έχει αισθανθεί  μοναξιά απάντησε: «Είμαι μοναχικός άνθρωπος. Όταν είμαι μόνη μου δεν πλήττω ποτέ, αντιθέτως σιχαίνομαι τα πάρτι από μικρή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!