Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Καταγγελίες ΚΚΕ: Καλούσαν στο τηλέφωνο στελέχη τους και απαντούσαν από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ!
[Star]: Καταγγελίες ΚΚΕ: Καλούσαν στο τηλέφωνο στελέχη τους και απαντούσαν από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ!

[Star]: Καταγγελίες ΚΚΕ: Καλούσαν στο τηλέφωνο στελέχη τους και απαντούσαν από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία μέχρι στιγμής» υποστηρίζει ο ΟΤΕ σε ανακοίνωσή του

Το τηλεφωνικό κέντρο άλλων κομμάτων άκουγαν ότι καλούσαν από τα γραφεία του δικού τους κόμματος στον Περισσό, τα στελέχη του ΚΚΕ, όπως ανέφερε ο Πέτρος Μποτσαράκος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα! 

Το τελευταίο διάστημα στελέχη του ΚΚΕ που καλούσαν στο τηλεφωνικό κέντρο, στον Περισσό,  άκουγαν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να τους απαντά ο υπεύθυνος του τηλεφωνικού κέντρου : «ναι παρακαλώ, ΚΚΕ». Άκουγαν όμως και τις  φωνές των υπεύθυνων τηλεφωνικών κέντρων άλλων κομμάτων:«Ναι το Ποτάμι εδώ», «ναι η Νέα Δημοκρατία», «ναι ΣΥΡΙΖΑ εδώ»!

Αλλά και όταν μέσω τηλεφωνικού κέντρου, από το λεγόμενο «Σπίτι του Λαού»,  καλούσαν εξωτερική γραμμή, πολλές φορές τους έβγαινε γραμμή στη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ ή το Ποτάμι.

Σήμερα κατήγγειλαν τις συνακροάσεις αυτές στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά  αλλά και στους γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα και της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη,  ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλησε με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν  να διερευνηθεί η υπόθεση χαρακτηρίζοντας εξαιρετικά σοβαρές τις καταγγελίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!