Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Καλύτερη κυβέρνηση (Public Issue): ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ 14% – ΝΔ 32% – Καμία 52%
[Star]: Καλύτερη κυβέρνηση (Public Issue): ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ 14% – ΝΔ 32% – Καμία 52%

[Star]: Καλύτερη κυβέρνηση (Public Issue): ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ 14% – ΝΔ 32% – Καμία 52%

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ οι Έλληνες με την πορεία της χώρας – ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ η δημοτικότητα Τσίπρα

Σε κλίμα αγανάκτησης, απογοήτευσης ακόμη και ντροπής κινείται το αίσθημα της πλειοψηφίας των Ελλήνων για την πορεία της χώρας,  σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue για τον μήνα Νοέμβριο. Στη μηνιαία δημοσκόπηση, που δεν έχει ερώτημα πρόθεσης ψήφου, ο Πρωθυπουργός έχει υποστεί βαθύ τραύμα στην δημοτικότητά του ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται μακράν τόσο στην καταλληλότητα για Πρωθυπουργία όσο και στην δημοφιλία. Ο πρόεδρος της ΝΔ διαθέτει 45% θετικές γνώμες ενώ ο Πρωθυπουργός μόνο 24% και έρχεται πέμπτος στην σχετική κατάταξη πολιτικών αρχηγών, πίσω από τον Βασίλη Λεβέντη.

Αναλυτικότερα, το 88% των ερωτηθέντων της έρευνας πιστεύει ότι «τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση»,ενώ μόλις το 8% θεωρεί ότι βαίνουν προς τη σωστή.

Μάλιστα, από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το 73% απάντησε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση και το 19% ότι πηγαίνουν προς τη σωστή. Αντίστοιχα, το 95% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. θεωρεί ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση και μόλις το 3% ότι κινείται προς τη σωστή.

Το 28% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι αισθάνεταιοργή/αγανάκτηση, το 25% ότι αισθάνεται απογοήτευση, το 19% ανησυχία/άγχος και το 9% ντροπή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!