Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Star]: Επιμένει… αισιόδοξα ο Μοσκοβισί: Μπορούμε συμφωνία ως τη Δευτέρα
[Star]: Επιμένει… αισιόδοξα ο Μοσκοβισί: Μπορούμε συμφωνία ως τη Δευτέρα

[Star]: Επιμένει… αισιόδοξα ο Μοσκοβισί: Μπορούμε συμφωνία ως τη Δευτέρα

Θέλει deal σε τεχνικό επίπεδο μέχρι στο Eurogroup – Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του STAR στις Βρυξέλλες

Την πεποίθηση πως μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία σε επίπεδο προσωπικού της τρόικα με την Ελλάδα ως το Eurogroup της Δευτέρας, εξέφρασε πριν από λίγο στις Βρυξέλλες, ο αρμόδιος επίτροπος Μοσκοβισί, στο περιθώριο της παρουσίασης πρότασης για το ηλεκτρονικό εμπόριο.
 
Καθώς, όμως, υπάρχουν ακόμα ανοικτά σημεία στη διαπραγμάτευση προέτρεψε τις ελληνικές αρχές να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις με την Τρόικα και να τα κλείσουν το συντομότερο δυνατό. Ο Επίτροπος ανακοίνωσε ότι στο Εurogroup θα γίνει συζήτηση για βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα μέτρα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους και πως ακόμα και η συνεδρίαση στις 5 Δεκεμβρίου δεν είναι η καταληκτική, οι υπουργοί Οικονομικών θα συνέλθουν και πάλι στο τέλος του μήνα για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις.
 
«Όπως γνωρίζετε ξόδεψα 36 ώρες στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας συναντώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών, την Υπουργό Εργασίας και σε όλα τα άτομα που μίλησα τους είπα πως ελπίζω το Eurogroup του Δεκεμβρίου να είναι μια σημαντική και θετική συνάντηση για την Ελλάδα» είπε ο Επίτροπος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: STAR

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!